top of page

UTLEIE AV MASKINER

UTLEIE AV MASKINER

Ocean Recruitment & Competence tilbyr utleie av ulike typer maskiner/båt. Vi har i dag fem trucker, og en arbeidsbåt til leie. Har din bedrift behov for enten truck eller båt? Bare ta kontakt, så kan vi hjelpe deg med praktiske spørsmål angående utleie objektet, ledig kapasitet og pris!

 

Mail: aslak@ocean-rc.no

Tlf. 41276301

 

TRUCK:

OCEAN kan tilby utleie av trucker med følgende kapasiteter, 1,8tonn, 2,5, flere 5 tonnere og 2stk stortrucker med 12 og 14tonns kapasitet. Trucktyper vi kan tilby er skyvemast, motvekts truck og teleskoptrucker. Korttids leie både med eller uten fører og langtidsleie av maskiner er mulig.

 

FRIDTIDSBÅT/ARBEIDSBÅT

OCEAN kan tilby båt til leie, 17 fot’s Pioner Multi som har et stabilt katamaranskrog, med nedfellbar baugport som gjør det enkelt å komme seg ombord og til land med utstyr eller last. Båten egner seg til de fleste sine behov for eksempel fritidsbåt, prosjekter, transporter, lettbåt til oppdrett, dykking og er unik mot terreng der ikke kai er tilrettelagt med sin løsning i baugen. Båten leies ut komplett med båthenger og medfølgende utstyrspakke ombord for eksempel redningsvester osv. Både kort og langtidsleie er det muligheter for, med eller uten båtfører. Hastighet ca 30 knop.

bottom of page